Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

[\'leun(e)li]

Lonely [\'leun(e)li] Känsla av ensamhet, övergivenhet, saknad och sorg.
Ovanstående definition hämtad ur PRISMAs Svensk - Engelska Ordbok.
Det finns egentligen ingen bra översättning på ordet \"lonely\" på svenska. Men det är precis det ordet som bäst beskriver hur jag känner mig.

Hur reser man sig ur sorgen av ett krossat hjärta?
Ett steg fram leder två steg tillbaks, och jag låter det hända. Så billig. Hur går man vidare när man inte vill? Hur släpper man taget om den man älskar? Hur dödar man oönskad, obesvarad kärlek? Hur ska man orka leva resten av livet med vetskapen att man bara har sig själv att skylla?

Ska man lyssna på hjärtat eller hjärnan?
Hur bortser man från den lilla desperat flämtande lågan hopp som trots all ovarsamhet fortfarande brinner i hjärtat? Försöker backa för att spara mig mer smärta, men sorgen, saknaden och längtan överröstar förnuftet gång på gång.

Saknar hans händer på min kropp. Hans värme. Saknar hans kyssar, känslan när våra tungor möts i en virvlande storm. Saknar hans röst, och ljudet av hans andetag när han sover tätt intill. Doften han efterlämnar på kudden. Att se in i hans vackra blå ögon. Saknar att krypa upp i hans famn i tv soffan och bara vara. Saknar honom.




Övriga genrer av Knastroll VIP
Läst 592 gånger
Publicerad 2006-05-24 17:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP