Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill skrika

Jag vill skrika, så högt det bara går.
Skrika rakt ut, utan hämmningar.
Skrika tills jag tappar rösten och luften tar slut.
Skrika tills lungorna värker och halsen svider.
Jag vill skrika ut all min smärta.
All min frustration, all min sorg.
Jag vill skrika tills allt som återstår är en skön tomhet.




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 573 gånger
Publicerad 2006-05-24 17:18



Bookmark and Share


  Ms Field
Jag känner verkligen igen mig i den där kvävande känslan. Du förmedlar den bra.
2006-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP