Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nils Ferlin tittar in 7 (På ljudspelare) Tack



Prydnad

Vi ömkliga boss,
vi släcker vårt bloss
och kryper
i sörja,
vi dryper
av smörja
och skriker på nåd
men kastar vårt råd
ner i dynga.
Om livet kan tynga
så lyfter vi lugnt
alltför tungt
tills vi sprack
och ropar vårt tack.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
-Liten Poetik-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 545 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-12-15 00:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP