Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nils Ferlin tittar in 8 (På ljudspelare) Fast



Prydnad

Vi går här i livet
drivet
till sin udd
och målar kludd
och skriver strunt,
tunt
som vatten,
och lekte vi datten
blev vi fast
i all hast.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
-Liten Poetik-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 755 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-22 14:19



Bookmark and Share


  Sommarnattsljus
Bra! Snyggt komponerad. Gillar
2018-08-24

    Mim
Haha!
2017-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP