Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På distans

Lyssnar till andetag som inte finns bredvid mig i sängen,
Föreställer mig hans trygga andning, lugnet den ger mig,
Förnimmer doften av hans hud, jag kan alla nyanser, trots att det var länge sedan,
Erinrar mig värmen från hans kropp, och hans mjuka famn.
Sättet han rörde vid mig,
Hur hans läppar sökte mina och hans händer utforskade min kropp,
Kärleken, ömmheten, åtrån.
Jag är hans, helt och hållet, från topp till tå, och jag kommer alltid att vara hans,
Men på distans.
Saknar honom så mycket, det kommer jag alltid att göra,
Jag hoppas bara att han blir lycklig,
Det är allt jag önskar, att han ska få ett bra liv fyllt med kärlek,
Att han ska hitta någon som kan ge honom det jag uppenbarligen inte kunde,
Klandrar honom inte för allt som hänt,
Jag vet att det till största del är mitt fel,
Och för det kommer jag att hata mig själv för resten av livet,
Jag överlever, jag klarar mig, jag vet det,
Men varför ska det göra så ont att leva?
Allt jag vill är att få krypa ner i hans famn och höra honom viska mot mitt hår att han älskar mig...




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 615 gånger
Publicerad 2006-05-24 17:21



Bookmark and Share


  Ms Field
Du skriver med känsla. En intensiv text som berör. Bra!
2006-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP