Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(en typisk fredag)


Lava

Mellan vin och snarkningar
Bara du Sunshine och hej tjej
Årtionden krockar med hård sten
Görs till lava på golvet
Och köksbänk blir räddning




Fri vers av Slanggurkans dotter
Läst 355 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-06-09 22:15



Bookmark and Share


  Robin V
Snyggt ordsnickeri! Gillar mycket!
2017-09-09

    ej medlem längre
tycker om. försöker förstå men förstår nog inte riktigt. men tycker om ändå.
2017-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Slanggurkans dotter
Slanggurkans dotter