Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det - i Verklighet - Rätta !


Magi, - enda Lösningen !


Finns han, verkligen, - - - -
- den Rätte, i en enda person ?
Eller, är jag förvirrad å ser
många män, som samme en?
Måste jag sortera, gallra ?
Andra män har mig icke kär, -
- men VAD jag hoppas på honom !

Ock, en Väninna vill jag ha, -
- närmast av alla kvinnor !
Vi möttes, sågs i Livet, men
åren har gått å jag vet inte
vart hon tog vägen å var
hon, nu, är. Passar mig
perfekt, som sol i hjärtat !

Alla kvinnor trånar efter honom!
Alla tjejer vill ha, just, henne !
Är det, bara, som jag inbillar mig?
Eller, är jag Sanningar på Spåren ?
Hur kollar jag vad som är riktigt?
Kan jag, väl, slå hål på - - - -
Lögnernas falska argument ?

Enda Lösningen på dessa
motsägelsefyllda stridigheter är,
säkert, medelst ren, fungerande
Magi !! Det är, bara, å vänta
å hoppas på att Andens - -
heliga Lag skall tjäna
det - i verklighet - Rätta !






Fri vers av Marianne Räf
Läst 304 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-06-09 23:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Många frågor som inte är så lätt att få svar på! Hoppas du skall finna rätt bland alla!
2017-06-10

    ej medlem längre
jag hoppas på helig ande jag.
2017-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf