Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spetsfundigheter

En spik är vass
i den ena änden
platt i den andra

den tränger in
med den vassa
tar emot
med den platta

den påverkar
med sin spets
låter sig påverkas
i sitt huvud

är de båda i balans
sjunger spiken
sin upplyftande sång

i obalans
kroknar den




Fri vers av Petter Wingren
Läst 422 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-06-10 09:15



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
De spikar som trängde in i Jesu Kristi kropp trängde in där för vår skull och genom tron på detta hamnar vi i harmoni.
2017-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren