Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
10 juni 2017.


Kall Sommar


Kylan känns,

darrande bål --

frusna händer;

Det skulle va´

försommar eller

senvår, nu, men

vissa säger att:-

-"Sommaren har

slagit igenom!"

Tycker det låter

lite egendomligt!

Jag får en känsla

av senvinter, vad

gäller temperaturen!

MEN, jag tycker, ju, om

kyla, så jag borde -----

slå mig till ro

å anamma kölden, -

- så är allt bra !

Gilla Läget å

må Ypperligt, -

trots kall sommar !!












Fri vers av Marianne Räf
Läst 303 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-06-10 19:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
dt blir varmt till veckan.
2017-06-10

    ej medlem längre
Det blir nog varmt när det regnat färdigt! Det är bra att det kommer regn för grundvattnet är lågt! Men det är otrevligt om man ska sitta och frysa inomhus!
2017-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf