Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillsammans ...

 

 

lugnt och stillsamt är livet
vi lämnar oväsen bakom oss
djupt innerst inne
är vårt eviga eufori




Fri vers av Rise Little One
Läst 282 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-06-10 19:31



Bookmark and Share


  Mona Nordkvist VIP
Mjukt vackert.
2017-06-20

  Lars Hedlin
Vackert
2017-06-19

    Elisabeth Nilsson VIP
Ömsint om att vara två i ett.
2017-06-11

  Quasimodo
Djupt där inne finns en stillhet för känslor om vi låter dem vara så!
2017-06-11

    ej medlem längre
Innerlig är tvåsamheten.
2017-06-11

  Nils-Robert
Mjuk dikt om tvåsamhet.
2017-06-10

  Nils-Robert
Mjuk dikt om tvåsamhet.
2017-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One