Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina drömmar i blickens sorg

 

 

Sakta drar molnen över himlen

Hjärtat pumpar sin egen tid

Det ropar ur sin bur av ben

 storknande av blod

 

 Bakom ögonen ser jag bilden av dig

 Dina drömmar i blickens sorg

  där stänk av glädje glimmar

  bortom vårt förstånd

 

   Hur skall vi nå fram till varandra?

   Människor går i en avlägsen värld

                    Molnen drar över himlen

                    Klockornas visare släpar sig

                    varv efter varv runt intet




Fri vers av Färdskrivaren VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-06-10 20:06



Bookmark and Share


  Kristina Wallbing
Jag hör en lite annorlunda ton i dina dikter nu... Det är ju ett tag sedan jag läste dig. Vad kommer den ifrån?

Den är vacker.
2017-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Färdskrivaren
Färdskrivaren VIP