Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På förekommen anledning


Några tankar

Döm inte

Sök inte strid

Sprid kärlek

Behandla andra så som du själv vill bli behandlad




Övriga genrer av Mona M
Läst 265 gånger
Publicerad 2017-06-11 04:46



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Att sprida kärlek är att sprida sanningen. Det finns ingen kärlek utan sanning (1 Kor 13:6).
Människor har förälskat sig i Matteus 7:1.

2017-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Mona M
Mona M