Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den tomma vasen

Inatt drömde jag att du var en ros

En vacker röd ros som fångades upp av gryningsljuset

Men så började du sakta vissna

Nu är du bara en uttorkad stjälk i en tom vas

Likväl fortsätter jag att fylla den med vatten




Fri vers av Joakimnordbrandt
Läst 289 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-06-11 12:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ruskigt bra! Stående ovationer! 5/5
2017-06-14

    ej medlem längre
Håller med Henrik, jättebra!
2017-06-11

  henke_r
Sista raden gör hela dikten. En applåd får du för dessa rader.
2017-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Joakimnordbrandt
Joakimnordbrandt