Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Jag är

jag är den jag är

och vill så vara

ingen får ändra på mig

många har försökt

det gåt inte

jag är den jag är

kommer alltid att vara det

passar det inte någon

så behöver jag inte den

vänskapen

jag är den jag är

vill så vara

gillar inte när någon

går bakom ryggen på mig

säger sådant som inte är sant

bättre att vara ärlig

fråga

istället för att  hitta på något

kanske den som gör sådant

vill stå i centrum

det är så jag känner

när sådana saker händer

att vara sann ärlig

det är viktigt för mig

inte hitta på lögner

om andra människor

det gör ont i själen

när sådant händer

jag är den jag är

kommer alltid att vara det

trots allt det jag gått igenom

så är ärlighet och sanning

det viktigaste att leva efter

 

anits 11 juni 2017




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-06-11 13:37



Bookmark and Share


  Niliboy
Ja, skitpratarna synas av Herren å får sen igen! Stå på dig!
2017-06-11

  Bibbi VIP
T'nlvärda ord.
2017-06-11

    ej medlem längre
Underbart och sant skrivet
de två sista raderna lyser
det om! TACK
2017-06-11

    ej medlem längre
Människor som pratar skit bakom ryggen på andra är inga vänner, dem ska man hålla på avstånd! Man har ingen skyldighet att anpassa sig till andras åsikter! Var den du är, helt rätt!
2017-06-11
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP