Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förorsakad


Mitt knäckta näsben är mitt
utbuktande revben som blöder näsblod
förorsakat av en tungviktsboxares
kluvna mjälte
förorsakad av en bilkrasch
förorsakad av en Mercedes sönderslitna
aorta
förorsakad av ljusets punkterade lungor
förorsakad av molnens blytunga blodförgiftning
förorsakad av jordmånens inflammerade vävnad
förorsakad av läkarens bristfälliga kompetens
förorsakad av betygsinflationen på medicinska institutionen
förorsakad av samhällskroppens hjärnblödningar
förorsakad av mitt knäckta näsben
förorsakad av en oanständig tillvaro




Fri vers av henke_r
Läst 363 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-06-11 14:34



Bookmark and Share


  Ric
Som fjärilseffekt och karusell, en enda jävla loop av orsak och verkan. Och en boxare knäckte faktiskt mitt näsben en gång, för att jag femton år tidigare gavit honom en magsup då han kletat tjära på min nya cykel. Nåväl, härligt att kickstarta veckan med dina ord oavsett.
2017-06-12

    Botox
Tänk att allt hänger ihop. Nån släppte en fis på Solsidan, nu är det arbetslöshet i Ukraina.
2017-06-11

    Sefarge VIP
Rundgångs
Smart diktat. ..
"what goes around
comes around"?
:)


2017-06-11

    ej medlem längre
Förorsakad av en Mercedes sönderslitna aorta" Den satt som en smäck!
2017-06-11

    Adonis
Gillar denna. Ångestladdad! Det här vänder ut och in på tankarna. som en asymmetrisk och ologisk klump av picassos linjer och vinklar.
2017-06-11
  > Nästa text
< Föregående

henke_r
henke_r