Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlekens Bröd & Vin.


Lamentation


Min Ensamhet
hungrar efter
Kärlekens Bröd !

Ingen öppnar
sitt hjärtas
port - för mig!

Tröst finnes,
väl, nånnstans i
det Fördolda ...

Hjärnan jobbar.
Huvudet vill
komma på nått !

Söker Sällskap,
men lyckas ej
stöta på nått!

Kan inte nånn
nappa på
min lille krok ?!

Är det så konstigt
att man vill ha
nånn å älska ?

Min Ensamhet
törstar efter
Kärlekens Vin !

Tomheten suger!
Varför ska jag ha
det så här svårt ??

Istället för ---
denna Isolering, få va´
Tillsammans, - tack !!






Fri vers av Marianne Räf
Läst 329 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-06-11 14:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
prövaw gå med i kontaktföreningen zoosks
2017-06-11

  ULJO
Ingen är mer unnad äkta kärlek än du
2017-06-11

  Blomma-Stjärna VIP
Enkelt och rart skrivet - en kärleksvädjan så lätt att förstå - - - och för "den rätte" att nappa på!

2017-06-11

    Elisabeth Nilsson VIP
Jag önskar dig verkligen att finna kärlek och ömhet. Hoppas för din skull.
2017-06-11

    ej medlem längre
En ärlig, och fin text!
2017-06-11

  Marita Ohlquist VIP
Vemodig text om längtan och saknad efter någon att dela sitt liv med!
Kärleken berikar livet på många sätt.
2017-06-11

    ej medlem längre
Det är mänskligt och naturligt att man vill ha ömsesidig kärlek! Trista dagar och långa nätter kan det bli!
2017-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf