Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Transformationen gjord

 

Transformationen gjord

Han lyssnar till melodin

som rann ut en gång

ur en spricka djupt

 

Mörkret tyst

mjukt

kylan

här

 

Han lyssnar till melodin

från en annan tid

 

och förstår inte längre

någonting




Bunden vers av Färdskrivaren VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-06-11 17:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Färdskrivaren
Färdskrivaren VIP