Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är vi djur ,,,,?


Kan inte förstå!


Kan inte förstå --
allt Livets Projekt !
Vad beror det på --
att Ljuset är släckt
ini Själens vrå ?

Så tokigt allt är!
Sitter på min stjärt
å Trohet jag svär, -
- som kärleksexpert, -
- men Ingen är där !

Intorkad å grå, -
va´ förut så röd,
då jag kunde få
Avkomma i glöd...
Men, det blev ej så !

Jag skulle, ju, vart
Världens bästa mor !
Ingen har det sagt, -
men är va´ jag tror.
Allt blev, bara, -- svart!

Det är konstigt hur
det hela funkar!
Är vi -månne- djur?
Som, tungt, här lunkar, -
- i laglös natur ?!...-






Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 398 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-06-11 17:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jag har sagt att i äen gudar, sa jesus.
2017-06-11

  bumerang

Vet inte så mycket om det laglösa,
men har förstått att acceptansen av den definitiva missen av avkomma kan vara smärtande smärtsam.
Tåget som gått.
Fast världens bästa mor existerar inte, tro mig!

2017-06-11

  ULJO
Du skriver så bra i alla discipliner. Riktigt bra
2017-06-11

  Anya VIP
Jag är övertygad om att diktarjaget skulle blivit en suverän mor. Livet är komplext...mycket man inte förstår. Bara att glida med...känns det som. Bra skrivet som bara du kan.
2017-06-11

    ej medlem längre
Sorgsna reflektioner över livet!
Ja det är mycket man inte förstår som kunde vart annorlunda!
Fint diktat!
2017-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf