Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du och jag 3 (inläst på ljudspelare)



Prydnad

Vi går tillsammans
mot ett mål,
den stora lyckan.
Vi går
med raska steg
och plockar efter vägen
frukter dinglande i träden.
Vi tar en paus
och äter
och jag ser
du har beslutat dig
och säger mig:
Vi reser stegen
mot vår himmel!


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
-Liten Poetik-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-10-13 08:58



Bookmark and Share


  Minkki VIP
Den var rar!
2017-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP