Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livstankar 7



Prydnad

Dumhet
är roten till ondska.
Ondska är onödigt lidande,
men eftersom
allt lidande är onödigt
är ondska och lidande
samma sak.
Roten är den dumhet
som gör
att man inte ser
sanningen om världen.
Men vem gör det?


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
-Liten Poetik-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 258 gånger
Publicerad 2017-09-20 05:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP