Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nya rim 12 (uppläst)



Prydnad

Du stjärna
därovan,
så gärna
ger jag dig gåvan,
min själ
att förvara.
Du vårdar den väl.
Det finns ingen fara,
du läker
mig säker,
du slipar tillvarons knaggar,
du vaggar till ro,
hos dig ska jag be
att få bo.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
-Liten Poetik-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-11 09:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP