Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgens mönster

Ge mig en kniv och jag skall visa hur jag mår,
Om du visste hur skönt det känns,
Knivens kalla egg mot huden,
Rysningen genom kroppen,
När den första droppen blod sipprar fram,
Om du visste hur bra det känns,
Att sakta låta kniven rispa skinnet,
Känna hur den tränger igenom,
Lager efter lager av skinn,
Med knivens egg ristar jag ett sorgens mönster på min kropp,
Det pulserande röda kontrasterar hårt mot min vinterbleka hud,
Om du visste hur skönt det känns,
Att känna kontrollen över smärtan,
Att ha den i min hand,
Den är min smärta,
Om du visste hur skönt det känns,
Skulle du inte se på mig med de där ögonen




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 570 gånger
Publicerad 2006-05-24 18:42



Bookmark and Share


  Ms Field
väldigt starkt skrivet! jag hoppas det inte hände egentligen:-( sorgen gör ont både här och var. Jag känner att du har kontroll, men över ditt skrivande.
2006-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP