Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta ut smöret 19 (På ljudspelare)



Prydnad

Att utmana världen
kostar
allt.
Långt enklare
tro på lögnen.
Långt enklare
åka tunnelbana
än vandra på otrampad mark.
Så går vi då,
eller tar vi tunnelbanan?


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
-Liten Poetik-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-13 16:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP