Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorg

Ett duntäcke av sorg.
Svart och mörkt.
Alla färger har tonats grå.
Solljuset stängs ute av en tjock dimma.
Dimma i mina ögon.
Jag lever men endå inte.
Rör mig av vana.
Gör allt på rutin.
Gömmer mig bakom slöjan i mina ögon.
Finns inte på riktigt.
Kvar finns bara en skärva av den jag var.




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 589 gånger
Publicerad 2006-05-24 18:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP