Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kväll i juni

En kväll i juni
Blickar svackade och huvuden föll
Men jag kollade på dig
En kväll i juni
Det hände något i mig
Du kysste mig
En kväll i juni
Min blick svackade inte mer
Jag såg dig
En kväll i juni
Du såg inte mig




Fri vers av headliner
Läst 484 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-06-11 23:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

headliner