Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu är det ett tag sedan jag kontaktade..


Säpo..

Ni undrade säkert vilka som kunde ses som terrorister?
Hur jag tänkte och på vilka grunder jag var så frågande.

Om jag nu är så kallat "punktmarkerad" av de personer
som finns i min närhet och om de vill ha mer från mig..

..förutom min hund som de under brottsliga former..
men jag, brottsoffret är inte rätt person bekräfta det.

(Det gör spaningsledaren, den riktiga säkerhetspolisen)

Jag har tidigare frågat mig om det är "den falska polisen"
"kyrkliga sekten" eller "vi som byggde Sverige" orsaken.
___

Kanske den här terrorn mot mig och säker många andra
kommer ur ett sjukligt och missanpassat brotts-mönster?

Nu verkar det som personen vill ha min bostad bara för det
står mitt namn på dörren och detta kan säkerligen då bara
betraktas som ett stalknings ärende, men sättet; Terrorism.

För Mitt bekymmer och utsatthet, blir då /rättsligen.

Frågan är på vilket sätt dom gör det, den här gången?

Tacksam för Åtgärd om än bara ett tips till Säpo.

(Själv är jag försiktig med att styrka uppgifter)

Er vän.






Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 420 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-06-12 09:05



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Vänd dig till "person och integritetsskyddsnämnden"
2017-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP