Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NOSTALGITRIPP - tanka

Ljuvlig violdoft

sällskap till kaffetåren

barndoms tablettask

framplockad ur minnesbank

smaken som smekte tungan




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 416 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2017-06-14 16:08



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Oj...det där väckte minnen...fin tanka...
2017-06-16

    Dan Myrbeck
Fint skaldat.
2017-06-16

  Marianne Räf
Det fanns mkt goda tablettaskar å
annat godis, som njöts i gommen
på den tiden. Go´ Nostalgi !!
2017-06-15

  Anya VIP
JAA dessa violpastiller. Vad goda de var. Tror inte de finns längre. Asken var så fin också...minns jag. tack för att du påminner.
2017-06-15

  Rise Little One
En text som väcker alla sinnen!
2017-06-15

  Palett
Härlig påminnelse om dessa goda tabletter. Tack !
2017-06-14

    ej medlem längre
Låter som något underbar gott!
2017-06-14

  M.Eta
Var en av mina favoriter också! Kul återhörande!
2017-06-14

  ULJO
Vilken underbar nostalgikick
2017-06-14

  DavidM VIP
Doftminnet har förmågan att göra blixtsnabba associationer. Härliga rader.
2017-06-14

    ej medlem längre
Åh, jag älskade de där violtabletterna. Underbar tanka som väcker minnen.
2017-06-14

  Magdalena Eriksson VIP
Viol violigt kunde knappt tänka mig mer förtrollande i violväg..Tabletten blomman tungan . Tänk vad mycket associationer vi har å många gemensamma.
2017-06-14

  Petter Wingren
Fin klar ton i typisk nostalgimelodi, skön aliteration i (sm)aken (s)om (sm)ekte tungan. Så kommer tungans t naturligt efter te i slutet av smekte. Resultat en ren njutning att läsa, vilket rimmar med frasens innehåll.
2017-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP