Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till min vän

Kom ut min vän
Vi fanns en gång för länge sen
Tillsammans har vi vardagen flytt
Och allt vi rörde vid blev nytt
Men se på oss nu
Vi fick varsit jobb, och du blir någons fru
Jag frågar, och frågar, och frågar igen
Vem tog dig ifrån mig, min älskade vän
Vart ska jag gå?
Jag vet allt är stängt, men jag längtar ändå
När blev det så att inget fanns kvar?
Jag ringer ibland, men lägger på innan svar.
Du måste gå, ja de är klart
Du ska till nått underbart
Om vi nångång ses min älskade vän
Så lovar jag att inte störa igen,
Jag kan bara inte förstå
Hur det kunde bli så
Men när jag blundar finns allting kvar
Varenda tanke, allt som vi var
När jag blundar är allt som förut
Inget har ändrats, inget är slut
Ja, när jag blundar, är vi alltid som en
Du finns här hos mig och livet leker igen




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 615 gånger
Publicerad 2006-05-24 18:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP