Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att våldtas

Hans händer började vandra mer än vanligt och han lovade mig ständigt att han inte skulle göra någonting mot min önskan.
"Det här är mot min önskan" ville jag säga högt men kunde inte samla modet.
Innan jag kunde förstå vad som hände lade han mig på min rygg.
Jag bad honom att gå av, min röst svängde mellan arga skrik och tysta gråt.
Mellan smärta och ångest låg jag där och försökte förstå vad som hände.
Om jag hade en kniv skulle jag gärna ha fört den i hans hjärta för att han bröt mitt i tusen bitar.
Hans minuter av nöje dödade någonting, och någonstans finns det nu en gapande tomhet från den tid han skinnade mitt hjärta.




Fri vers (Fri form) av Fonofobisk
Läst 630 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-06-12 14:23



Bookmark and Share


  Fulbergarn
jag vet att jag vill göra samma sak
men skulle kört kniven i hans bak

suck ja hoppas du kan lita på män igen

mvh micke
2017-08-27

    Rafael
Plågsamt
2017-08-04

    ej medlem längre
Det du beskriver har aldrig träffat mig så starkt som nu eftersom du också lade till uttrycket "han skinnade mitt hjärta". Hoppas ditt liv för en bättre fortsättning.
2017-07-16

  S.A.I. Steve Lando VIP
jag får skriva en kommentar till, kring denna starka beskrivelse, denna illustrerning, så slående som den är, kring hur denna händelse, denna integritetskränkande händelse, åsamkar bestående skada.

Det är så starkt skrivet, så bra, så fruktansvärt.
2017-07-14

  lodjuret/seglare VIP
Starkt yttrande i möjlig frihet. Övergrepp kan vem som helst begå. Litet starkare än att bara påstå sig ha rätten att göra intryck eller avtryck.
2017-06-20

  S.A.I. Steve Lando VIP
stark och välframförd känsla, om dessa svin och effekterna utav dem.
2017-06-18

  S.Jas
Smärtan lever i dina ord. Igenkänningsfaktorn skär som knivar i själen. Kärlek och styrka till dig, kära medsyster <3
2017-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Fonofobisk
Fonofobisk