Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


I min värld

i min värld

betyder rättvia sanningoch ärlighet

det mesta

utan rättvisa  sanning och ärlighet

känns allt fel

det gäller att vara ärlig

både mot sig själv och andra

att gå bakom ryggen på någon

ena dagen är man vän

nästa dag pratar man illa

om den som ska vara en vän

berättar för andra det som sagts i förtroende

det är ingen riktig vän

som gör så

jag har lärt mig genom åren

att vara observant

det är inte alltid lätt

att förstå och ana

vem som är en falsk eller ärlig vän

man behöver inte många vänner

det räcker med ett par

som verkligen är

sanna och äkta vänner

jag gör det jag kan

för att sortera en riktig vän

från en falsk

det är inte alltid det går

jag lär mig hela tiden

det känns rätt

att i min värld göra så

 

anits 12 juni 2017




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 359 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-06-12 14:36



Bookmark and Share


  marie ohlson
Berör mig. <3 Jag är numera sann mot mig själv. Det gör det lättare att avgöra vem som är ens riktiga vän och vem som inte är det... KRAM
2017-06-29

    Dan Myrbeck
Tänkvärt..
2017-06-14

  Fem hjärtan VIP
Känner så väl igen mig i din fina text.., tyvärr
2017-06-14

  Larz Gustafsson VIP
Bibeln säger klart och tydligt att det finns människor man behöver hålla sig borta från.
2017-06-14

    ej medlem längre
Stämmer så rätt det du säger. Bra!
2017-06-12

  ULJO
Ärlighet är det viktigaste i alla former av realationer.
2017-06-12

  Anya VIP
Jaa det är sannerligen svårt vem som är ens rätta vän och inte. Jag är känslig och tar väldigt illa upp när jag blir dåligt behandlad. Vill inte heller ha sådana vänner. Känner igen mig i dina ord.
2017-06-12

  Niliboy
Det är roligt när man vinner nya vänner som bryr sig om en, för en dialog å får min tidning elller köper den! Halleluja!!!!
2017-06-12
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP