Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku - Solnedgång i Bohuslän

 

Kvällssol - Blodröd - Stor,

ses slukas av Skagerack

och ej mer finnas.




Bunden vers (Haiku) av Carl O Andersson
Läst 324 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-12 14:53

Författaren Carl O Andersson gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En sak jag irriterat mig på är att den som hittar på en svensk titel på utländska filmer, ibland tar en redan populär titel och sätter på en film som är inspelad så mycket senare. Vilka två filmer jag talar om? Det som din text påminner mig om. 'Blodröd sol' som är en western med Charles Bronson och en asiat som spelar livvakt. Och så 'Blodröd sol', som kom senare och hade en mer modern handling. Minns inte om det var med Chan Connery eller Clint Eastwood. Men det hade varit kul att se Clint Eastwood som 007. Vilket skulle passa lika illa det. Din text är läst och lagd till mina erfarenheter av just texter.
2017-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Carl O Andersson
Carl O Andersson