Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ça marche

Springa över ängar med dig
Barfota fötter hela dagen
Barfota över hela staden
LSD i parken, lyfta över marken
Utan varken vingar eller propeller
Ut i rymden utan återkomst

Jag saknar inget heller
Kärleken ur mig väller, jag sväller
Laga mat & gå på fest
Resa, ut på vift, no rest

Vakna på morgonen & se på dig
Stirra in i dina ögon
Kan inte simma
Jag drunknar

Jag bryr mig inte
Ça marche
Det funkar




Fri vers (Fri form) av synestesi
Läst 368 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-06-12 16:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Stort och fritt och kärleksfullt - ca marche, även utan cedilj.
2017-06-12

  Larz Gustafsson VIP
Propagerar du för LSD?
2017-06-12
  > Nästa text
< Föregående

synestesi