Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjukdomsbilden klarnar vid åtgärd!

Migrän-Fokusera.
Sova-Dra på sömnen, en stund till.
Läs, en liten bit, vid ovanstående nämnda situationer, så ser du, att du blir bättre!




Bunden vers av Mim
Läst 161 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-06-12 17:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim