Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

3 Juni

Önskat för mycket
Nöjd med lite

Längtat långt bort
Glömt vara nära

Älskat för lätt
Hatat mig själv

Levt för snabbt
Ensam är stark




Fri vers (Fri form) av amandaz
Läst 350 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-12 17:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

amandaz
amandaz