Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljusen brinner för Ceasar

 

Den lille Kejsaren
snart tio år
Du var alltid glad kelen lycklig
Hittade sällan på hyss
Vi delade ofta säng
du låg på min arm
lyssnade på mitt hjärta
Vi tog långa promenader
Du älskade att springa fort
som en Apollon
på väg med bud till Gudarna
med nyheter

Nu brinner himlens alla stjärnor
alla ljus för dig
och vi
som blev över
vi tackar för alla
skratten glädjen kärleken
som du gav oss




Fri vers av Ingrid Trolle
Läst 473 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2017-06-12 22:23



Bookmark and Share


    S.p.o.f
berörande dikt!.
2017-07-28

  Bo Himmelsbåge
Mycket fin hyllningsdikt till en kär
och trogen vän
som nu springer och dansar
på sin himlaäng...!
Nu är han Ceasar i sitt rike av stjärnors
ljus o sänder strålar av kärlek till sitt jordiska hus...

Beklagar sorgen, saknaden o förlusten...
2017-06-20

  Lars Hedlin
Mycket bra framfört
2017-06-19

    Dan Myrbeck
Vackert, värdigt o berörande.
2017-06-14

  Fem hjärtan VIP
Så vackert i sitt vemod.. Griper tag i hjärtat!
2017-06-14

  Olof Lagerhorn VIP
Innerliga, vackra och kärleksfulla bilder för en älskad vän.
2017-06-14

  Eva Helene VIP
Så vackert och gripande, i tacksamhet skrivet. Mycket fint!
2017-06-14

  Chawa VIP
Mjuk och kärleksfull hyllningsdikt till en älskad djupt saknad vän. Mycket känslosamt...
2017-06-13

  RitaBrunner
Fin hyllning till en glädjespridare och kelen vän som somnat in.
Kram!
2017-06-13

    ej medlem längre
Vilken fin hyllning. <3 Beklagar förlusten av din lille Kejsare.
2017-06-13

  ULJO
Sorgligt att mista en fin och älskad vän
2017-06-12

  walborg
Så oändligt sorgligt att förlora en vän som tillfört livet så mycket glädje och kärlek.
2017-06-12

    Sefarge VIP
Så mycken levande
Livsglädje från en
Varelse att minnas
Med kärleksfull
Saknad. ..
Tack!
:)

2017-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Ingrid Trolle
Ingrid Trolle