Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad det leder till.

Det ena ledde till det andra
alltsammans ledde hit

vad nu det ska leda till?




Övriga genrer av Måna N. Berger
Läst 301 gånger
Publicerad 2017-06-12 23:17



Bookmark and Share


  kath
...så som livets cirkel ... vi går och sedan tillbaka ... men ändå inte på samma plats ... gillar denna ... den är evig som frågan
Kram
2017-06-17

  Larz Gustafsson VIP
Det återstår att se.
Det viktiga är: Vem får leda?
2017-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger