Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bear-blues

Är du en gnisslande idé - kärlek?

Är
du en frisk vind i brist på höjd?

Leker du orkester i
tomma
rum?

Eller är du
för evigt STUM?

Rispar du min kärlek i min nuvarande ådra, i mitt flytande, ofullständiga konstverk?

Ursäktar du dig för att


toa, för att sedan förmultna i badkaret?

Ordnar du hotellvistelser
för
olyckan, väl synlig?

Inspekterar någon efterskrapet som
skissas åter om, när ingen vill ha med dig att göra
därför att du överlåtit din ursprungliga charm hamna i en
flyktig bäck?

Ni ordnar väl åtminstone vägar ut?

Vägledning till ett slut?




Prosa av Bjarki
Läst 213 gånger
Publicerad 2017-06-13 01:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bjarki