Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sagostund för trötta vuxna

Blå blå är kärleken vit dess löften i svart svart natt 

 

endast enhörningen är vaken. Mina ord adresserad till kungen 

av jord mellan bokstäverna svävar utopin enbart du noterar 

 

Nöjer mig med det. Den lilla strimman som i sin area du fyllt till bredden. 

Hon tackar. Ser ni böjer bägge benen djupt. Fint ska det va sa flickan.

 

har nog alltid varit jag. Mors lilla Olle men utan pung knappt ung. Jag. 




Fri vers (Modernistisk dikt) av smultronbergen VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-06-13 01:27



Bookmark and Share


  ULJO
Även vuxna behöver en sagostund
2017-06-13
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP