Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ratad


Knivskarp död

Knivskarp död
Försvinn NU, Vacklande, förnedrad återigen…frätande insida …is, eld, andnöd, död.... Inkapslat avgrundsdjupt skrik. Skenar rusar försvinn, försvinn NU, aldrig någonsin vid någon tidpunkt åter... Smärtande huggande skärande på nytt men aldrig åter aldrig. Fullständig förnedring ännu en gång, hur många gånger, hur många…... Förlösande knivskarpt skrik….. oigenkännligt, främmande, skrämmande skrik ur strupen, MIN strupe…Umattad, kraftlös, tyst och stilla, frid, död….sanningens glödande tveeggade tunga har hållit sitt sista anförande.




Fri vers av Adorn
Läst 304 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-13 07:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Adorn