Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att betrakta

Jag har inte helt
vant mig vid att leva här
mitt ibland folket

sitter hellre tyst
på min balkong och tittar
när livet pågår




Bunden vers (Haiku) av Ingela Svenson VIP
Läst 508 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-06-13 10:13



Bookmark and Share


    Fridolina
Så vackert
Hög igenkänning
2017-10-29

  Polisen
Mycket bra, jag gillar. Och då betyder det, rent objektivt att det också är bra.
2017-08-14

  RitaBrunner
Insiktsfulla senryurader...
2017-06-13

  Nanna X
Diktjaget är bara en naturligt introvert människa, det är helt normalt!
2017-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP