Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mast

Vid kanten, grönt fält

Dungarna för sig själva

Oktoberdrömmar




Bunden vers (Haiku) av DavidM VIP
Läst 409 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2017-06-13 11:52



Bookmark and Share


  Mow Dean VIP
tycker om tonen.
skapar fina bilder.
vill läsa om igen.
2017-06-17

    Elisabeth Nilsson VIP
En vemodsvacker känsla svävar drömmande i din fina haiku, på stillsam väg mot höst.
2017-06-13

    Peter Söderqvist
Masten förbryllar i denna oktobertext.
Eller är det möjligen oktober som förvirrar.
Härlig haiku med en höstligt enslig känsla.
2017-06-13

  Marita Ohlquist VIP
Bra Haiku som inspirerar tanke och känsla!
2017-06-13

    ej medlem längre
Fint knyter du samman diktens sköra trådar! Gillar segelbåtstemat.
2017-06-13
  > Nästa text
< Föregående

DavidM
DavidM VIP