Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte med

 

 

Skolavslutning 

körens ljuva stämma

blommor, sol och skratt 

men jag vill bara va' med dig  




Fri vers (Fri form) av Onomatoprofet VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-06-13 12:21



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Jag känner doften av syren, i din fina dikt!
2017-06-13

    ej medlem längre
Fint skrivet.
2017-06-13

  Rise Little One
En mysig text i juni månad... igenkännande tanke..
2017-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP