Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värmlandsmorgon

Ömma fötter på daggvåtsglittrande Värmlandsmorgon
Dansandes, spelandes tills natten övergår till dag
Vackra leenden och himmelska skratt förgyller allt nära
Omfamnad i trygga händer
Graciöst gungande i polskans fasta takt
Fulsångens förlösande lätthet vid älva ackompanjerat till kossornas råmande
Folkdansens toner vandrandes från tält till tält
De kära och de nya skapandes, spelandes
Lockar till lycka och förälskande i stund
På hembygdsgård i Ransäter slår hjärtat i tre




Fri vers av Melomel
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-13 13:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
:)
2017-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Melomel
Melomel