Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den verklige brottslingen är ofta snabb med att anmäla offret för brott,för att leda misstankarna ifrån sig själv.


ALLT NI SÄGER ELLER SKRIVER KAN KOMMA ATT ANVÄNDAS EMOT ER

Ni är härmed anhållen misstänkt för brott.

-Va !? Har ju inte gjort nåt....

Det brott ni misstänkliggör andra för har avslöjat er själv för att vara den potentiella brottslingen i och med att ni själv berättat utförligt om brottet,vilket avslöjat er själv och till det kan läggas att ni även är misstänkt för förtal genom att medelst ryktesspridning förtala och misstänkliggöra brottsoffret.

Ni har rätt att tiga och allt ni säger kan komma att användas emot er "In the Court of law" 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 422 gånger
Publicerad 2017-06-13 14:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP