Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Orsaker till att läsa


Läsning

För att bekräfta min självbild
för att bli tröstad
Läsning har gett mig modet
att bejaka
mitt behov
av ensamhet




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-06-13 15:28



Bookmark and Share


  ampher
att läsa är en nödvändighet för mycket, för mig är läsning en nödvändighet för att skriva. jag har aldrig tänkt att det skulle ge mod till att bejaka ensamhet, men så rätt du har i det
2017-06-13

  M.Eta
I böckernas värld kan man bli nära vän med många. Bra text!
2017-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP