Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Implodera eller explodera, det är frågan...

Behöver lära mig att sätta mina gränser
säga nej och ifrån
inte låta andras vilja styra
dit min hud tänjs till bristningsgränsen
Något har fått mig att tro
att gränser är det farligaste som finns
och jag flyr som en uppskrämd harpalt
från allt som hotar




Fri vers av Bellissima
Läst 279 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-07-01 08:57



Bookmark and Share


  SatansSon
som en uppskrämd harpalt. bra liknelse. så flyr jag med.
2017-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Bellissima