Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En hyllning till den vi älskar ...


Vackraste världen men vackrast är du min älskade

Morgondimmans rök ringlar längs
daggvåta grusgångens korn

Endast fotspårens glimmer
syns nertrampade där du satt dina nakna fötter

I ekens blads grönska spritter
första solskensstrimmorna sin lekfullhet

I den gistna träbryggans gamla plank
skuggar din nakna kropp inför vattnets kyla

Regnbågens färgspektra rund på skyn i samklang
med ringar på vattnet där du mjukt gled i

Vacker är världen där du finns
Men vackraste är du min älskade




Fri vers (Fri form) av Jack_iX
Läst 437 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-06-13 20:41



Bookmark and Share


  prinscess VIP
Så underbart vackert ,kärleken till den man älskar ,mycket vackert att läsa
2017-06-13

    Shush
vacker. behaglig att läsa. man inser att det finns bra saker i livet, också.
2017-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX