Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brandgul

Vill inte beskriva solens reflektion mot din kind som brandgul
För du är så långt ifrån varm man kan komma
Jag menar inte att vara kall men inte ens tusentals grader Celsius kan få dig att smälta
För mig




Fri vers av artaug
Läst 328 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-06-13 21:51



Bookmark and Share


  Flisan
Åh!
Bara Åh! <3
så spot on!
2017-06-13
  > Nästa text
< Föregående

artaug
artaug