Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Förbarmande"

Hjärtan söker sig till
floder

Hjärtan möts
halvvägs

Där stigen tar slut
vid deltat

öppnade sig aortan
och förbarmade
sig över

det som var kvar

© Christer Johansson 2017-06-13




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-13 22:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP