Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tatueringar

Gör bättre

Mer avspänd

Imorgon

Får vi leva

Med de saker vi gjorde

Idag




Fri vers av Arvast
Läst 299 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-06-13 23:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arvast
Arvast